17 Mayıs 2010 Pazartesi

15 Mayıs Eticaret: Internette Satış Teknikleri Egitim Konugumuz Nurettin Özdogan'dı

15 Mayıs'ta Bogazici Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde Eğitim Akademi tarafından düzenlenen, bireylerin ve kurumların katılımına açık Eticaret: Internette Etkin Satış Teknikleri eğitimimin konuğu sosyal medya ajansı Dekatlon Buzz'ın kurucu ortaklarından Nurettin Özdoğan'dı.

Eğitime katılanlar arasında Avea Müşteri İlişkileri departmanı, http://www.ofisihtiyaclariniz.com/ sitesi kurucusu Özlem Hanım, Ahşap Parke Market, Polen Gıda, Boytorun Kimya, Köselioğlu Tekstil ve Kupon Mobilya temsilcileri, paralel kariyer yaratmak isteyen ve tesadüfen seneler sonra karşılaştığımız Boğaziçi'li bölüm arkadaşlarım, e=MJ2 ile ödül alan genç mimarlarımızdan Ayşe Ören ve İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden 1.likle mezun olmuş genç arkadaşlarımız vardı. Tüm gün eticaret konuştuk ve yeni iş kurmak, işini büyütmek, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere, internet üzerinde bireysel ve kurumsal markalarının varlığının yaratılması, satış sitesi kurulması ve nasıl üye çekilebileceği, sitenin nasıl olması gerektiği, tüm dijital pazarlama araçlarının kullanımı, ülkemizden ve dünyadan ilginç örnekler ve sosyal medya uygulamalarına ilişkin interaktif bilgiler paylaştık. Katılımcıların web siteleri, öğrenilenler ışığında incendi ve kullanışlılık yönünde tavsiyelerde bulunuldu.


Türkiye'nin son dönemde en hızlı çıkış yakalayan sosyal medya ajanslarından Dekatlon Buzz'ın kurucu ortağı Nurettin Özdoğan, katılımcıları hayran bırakan hayat hikayesiyle, son dönemde yaptıkları eticaret ve kurumsal itibarı destekleyici sosyal medya kampanyalarını anlattı ve Türkiye'de sosyal medya kullanımına ilişkin bilgiler verdi.

Şanslı katılımcılarımızdan www.ofisihtiyaclariniz.com kurucusu Özlem Derindere, eğitim sırasında sorduğumuz ''Xing Türkiye'nin kullanıcı sayısı kaçtır?'' sorusuna en yakın doğru yanıtı vererek ( Xing Türkiye kullanıcı sayısı 800.000'dir. ) bilerek, 1 yıllık Xing premium üyelik kazandı.

4 yorum:

  1. Çok keyifli bir eğitimdi. Sayenizde güzel fikirler ve yenilikler hakkında bilgi edindim. Dijital pazarlama, satış ve e-iş konularında daha derinlemesine eğitimler olursa katılmak isterim..

    YanıtlaSil
  2. E-Ticaret uzmanı AnıL Altaş ve Sosyal Medya'nın sorulduğu kişi, Nurettin Özdoğan'ı aynı eğitimde dinlemek ne kadar keyifli.
    Başarılarınızın devamını diliyorum.
    Serap Gökmen- Eğitim Akademi

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler Anıl hanım,

    o gün benim için inanılmaz güzeldi..
    ödül kazanmak da ayrı bir şans...

    sitemiz sizin sayenizde eminim kısa sürede bulunduğu yerden ciddi bir sıçrama yapacaktır.

    emeğinize sağlık..
    saygılarımla
    özlem derindere
    www.ofisihtiyaclariniz.com

    YanıtlaSil
  4. Herkese katılımından ve paylaşımından dolayı tekrar teşekkürler. En kısa zamanda site trafiklerinizi arttırmanız ve bol satışlar yapmanız dileğiyle. Sevgiler...

    YanıtlaSil