5 Temmuz 2010 Pazartesi

EGE'li Eticaret tutkunlarıyla tanıştım, müthiş bir potansiyel gördüm!


Geçen hafta, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde, memleketim olan İzmir'deydim. İzmir'in en yaratıcı dijital ajanslarından Proftek'in davetlisi olarak, hem seminer hem de bir eğitim düzenledik. Proftek, aynı zamanda, Bilginet-Hemenal paket eticaret programlarının Ege Bölgesi Satış Distribütörü.

İzmir'in, Istanbul'a nazaran yavaş çalışma ortamına inat, Murat Nalçakan ve Utku Kumral'ın hızlı ve efektif organizasyonu sayesinde, Ege'li eticaret tutkunlarıyla tanışma fırsatına sahip oldum.


TOSYÖV İzmir Şubesi (Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) organizasyonuyla düzenlenen Eticaret Semineri,
İzmir Alsancak’ta EGİAD ( Ege Genç İşadamları Derneği) Toplantı Salonu’nda yapıldı.
EGİAD’ın ev sahipliğini yaptığı TOSYÖV ve EGİAD üyelerinin davetli olduğu toplantıda, Egeli iş adamları ve İzmir'li girişimcilerle, Türkiye ve dünyadaki eticaret iş modellerini ve fırsatlarını paylaştım. TOSYÖV İzmir Şubesi Başkanı Sayın Sinan Bezircioğlu, Egeli işadamlarına vizyon kazandırmak için çalışan bir profesyonel. Elektronik ticaretle ilgili kendi girişimlerini de yakında duymayı ümit ediyorum.

1 Temmuz günü ise, Ege Palas Otel'inde düzenlenen Proftek-Bilginet eğitiminde, hazır eticaret paketleri kullanan Egeli eticaret girişimcileri, satışlarını etkin olarak nasıl arttırabileceklerini öğrendiler. Eticarette karşılaştıkları sorunları paylaştılar ve pratik çözüm önerilerini dinlediler.


Eğitimde, Bilginet Pazarlama Müdürü Yetkin Şekeroğlu ve Satış Yöneticisi Merih Fındık hazır bulundu. Eğitim sonrası kurulan Eticaret Ege Facebook grubuyla, paylaşımlar hızlı bir şekilde başladı.

Ege Bölgesi'nde, değerlendirilmesi gereken müthiş bir eticaret potansiyeli var. Kısa zamanda farklı eğitimlerle yine İzmir'de olacağım. Utku, Murat, Proftek yetkilileri ve Ege'li eticaret tutkunlarına kucak dolusu sevgiler..

İzmir'e gitmişken, babamın 1 Temmuz akşamı Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği Türk Sanat Müziği konserinin hemen öncesindeki provalarını dinleyebildim, çünkü, 2 Temmuz'daki eticaret eğitimim için uçağa yetişmem gerekiyordu.


Babamın solosunu kaçırdım, ama, Karşıyakalı şarkısını dinlemiş olarak, İstanbul uçağına doğru yola çıktım.


4 yorum:

  1. Kaçırmışız gayet keyifli bir organizasyon olmuş.....Bir Karşıyakalı olarak bir daha ki sefere artık bizde katılırız:)

    Aydonat...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Anıl ALTAŞ, öncelikle vermiş olduğun bilgiler için Proftek Ekibi olarak sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. E-ticaret konusunda bizlere ve Ege Bölgesindeki e-ticaret yapan/yapmak isteyen herkese kazandırdığın heyecan ve motivasyon parıltılarını göstermeye başladı bile.. Kısa bir süre sonra Türkiye çapında markalasmıs cok buyuk e-ticaret projelerıyle tekrar blogunda yer alacagımızdan eminim. Tüm katkılarından ve nezaketinden ötürü tekrar tesekkur eder, birlikte uzun soluklu cıktıgımız bu yolculugun hepımızın ıcın sayısız başarıla imza atacagımız bir başlangıc oldugunun da altını çizmek isterim.

    Murat NALÇAKAN
    Proftek Yazılım / HemenAl Ege Bölge Dağıtıcısı
    murat@proftek.net

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Murat,
    Başarı hikayelerinizi yeni kitabımda paylaşacağımdan eminim:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Anıl,

    Birlikte organize ettiğimiz toplantılar ve bilgi paylaşımları hemen mevyesini vermeye başladı. Son iki gündür gece çok saatlerde eve gelebiliyorum :)

    Toplantımıza katılan dostlarımızla ve yeni tanışma fırsatını yakaladığımız e-ticaret tutkunları ile hemen yeni projeleri konuşmaya başladık bile. Çok yakın zamanda farklı projeleri burada duyurmak için kapını çalacağımıza emin olabilirsin. :)

    Organizasyonumuza katıldığın ve değerli tecrübelerini bizlerle paylaştığın için ben de teşekkür ediyorum.

    Yeni organizasyonlar da tekrar görüşmek dileğiyle...

    Not: Aydonat rumuzlu arkadaşımızı facebook grubumuza davet etmek istiyoruz. Grubumuzun adı E-ticaret Ege Yeni etkinliklerimizi orada duyuruyor olacağız.

    Sevgiler

    Utku KUMRAL
    Proftek Yazılım / HemenAl Ege Bölge Dağıtıcısı
    utku.kumral@proftek.net

    YanıtlaSil