24 Temmuz 2010 Cumartesi

Sosyal Medyanın Sihirli Dünyası Eğitimi'ne Uzmanlar Renk Kattı.


22 Temmuz günü Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde Sosyal Medyanın Sihirli Dünyası eğitimini gerçekleştirdik. Mobiltim, Speak, Bilim İlaç, Rea Turizm, Kuraldışı Yayıncılık, Anneyiz.biz, Interpromedya, Lasalle Academy gibi farklı sektörlerden katılımcılarımızla güzel bir gün geçirdik. Kişisel ve kurumsal markaya yönelik sosyal medyada izlenmesi gereken yol haritasını ve stratejileri konuştuk. Egitimi izlemeye gelen konuk katılımcılarımız da sosyal medya tecrübelerini bizlerle paylaştı.


Xing İş Geliştirme ve Satış Müdürü Natali Yeşilbahar
, kişisel ve kurumsal olarak Xing hesabımızı etkin kullandığımız takdirde neler kazanacağımızı anlattı.

FikriMühim ekibinden Renan Tavukçuoğlu, marka olarak kendi topluluğunu henüz yaratamayanlar için Fikri Mühim sayesinde uygulanabilecek pazarlama stratejilerinden, Fikri Mühim'cilerin nasıl 60.000 kişiye ulaştıklarından, ağızdan agıza pazarlamanın öneminden bahsetti.


Etkin bir sosyal medya kullanıcısı ve Blog yazarlarından Sunipeyk, blogger kavramı, markaların blog yazarlarına ve sosyal medyaya ilişkin doğru-yanlış yaklaşımlarına örnekler verdi, uyarılarda bulundu.

Facebook Irlanda ekibinden Cem Aseyo, Facebook hesap kullanımları, gizlilik ayarları, kişisel ve kurumsal markaya yönelik Facebook kullanım ipuçlarını bizlerle paylaştı. 21 Temmuz'da Facebook'un 500 Milyonuncu kullanıcıya ulaşmasının ardından Facebook Kurucusu Mark Zuckerberg ile Facebook çalışanlarının tüm üyelere teşekkür ettiğini belirterek, Türkiye'deki Facebook kullanıcılarına canlı canlı teşekkür etti. Cem'le Facebook ve kendisi hakkında bir söyleşi yaptım. Ayrıntılar çok yakında!

Eğitim katılımcılarımıza ve konuk dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Temmuz sıcağında ferahlatan bir eğitim gerçekleştirdik. Sayenizde...Ayrıca, herkese Xing Premium üyelik ve Digitalage Dergisi hediye ettik.

2 yorum:

  1. Değerli eğitiminde sosyal medyayla ilgili bir topluluğa sunum yapmak, çok keyifliydi; teşekkürler!

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Natali, katılımından dolayı Egitim Akademi olarak çok mutlu olduk, tekrar tesekkurler.

    YanıtlaSil